Descriere

Substanate vitale pentru protecţia nervilor oculari în cazul glaucomului
Supliment alimentar. Capsule cu extract de rădăcina de curcuma, magneziu, coenzima Q10 şi vitamina B – pentru funcţionarea normală a sistemului nervos. Vitamina B2 contribuie la menţinerea normală a vederii.

Mod de utilizare: Se administrează 1 capsulă pe zi cu apă.

Ingrediente: extras de rădăcină de curcuma, oxid de magneziu, capsulă vegetală (hidroxipropilmetilceluloza, coloranţi oxid de fier şi dioxid de titan), coenzima Q10, citrat de magneziu, vitamina B2, vitamina B6, extract de piper, vitamina B1, acid folic, vitamina B12.

NRV: valori de referinţă pentru valoarea nutriţională.
Ambalaje cu 45 de capsule.

Importat si comercializat de Centrul Optic Munteanu SRL, Timisoara
MS / CRSPT seria AB Nr. 1585
Produs în Elveţia.

O combinaţie din diferite substanţe vitale, precum curcuma în combinaţie cu Q10, vitamina B şi magneziu care întăresc nervii, poate contribui la protejarea nervilor oculari şi să îi păstreze funcţionali.

Glaucomul este o boală a ochilor care deteriorează nervii oculari şi în stadiu avansat duce la limitarea câmpului vizual şi la tulburarea vederii. Este considerată una din bolile neurodegenerative.

Un factor de risc decisiv este o presiune interioară prea mare. Un diagnostic exact necesită o evaluare exactă din partea oftalmologului. Glaucomul este în fiecare ţară dezvoltată a pământului numărul 1 sau 2 din cauzele orbirii.

Informații suplimentare

Greutate 0.25 kg
Brand