Descriere

✔ complex pentru articulații – cartilaje – oase cu colagen hidrolizat bogat în prolină L, sulfat de glucozamină și sulfat de condroitină.

✔ complex antioxidant cu curcuma și astaxantin.

✔ cele mai importante vitamine/ micronutriente pentru funcția articulară: Vi K2, E, C, D, Se, Zn, siliciu, Mn.

✔ gust, conformitate și compatibilitate excelente.

 

Descriere: Cu Curcuma, astaxantină, sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină. Vitamina contribuie la formarea normală a colagenului pentru o funcție normală a cartilajelor și oaselor. Manganul, vitamina D și K la menținerea oaselor normale. Vitamina D la o funcție musculară normală. Băutura: Cu 10g de colagen hidrolizat – bogat în prolină L. Capsulele: Cu extract de sâmburi de struguri OPC și rădăcină de ghimbir.

Ingrediente: Băutura: colagen hidrolizat 69%, sulfat de glucozamină de natriu din crustacee, agenți de acidifiere, agenți citrici, sulfat de condroitină de natriu, prolină L, agenți de îngroșare Carrageen, agenți de separare dioxid de siliciu, pudră de fructe 1,5% (lămâi, portocale), extras de rădăcină de curcuma, vitamine (C, E, B2, B6. Acid folic, K2, D, B12), aromă, astaxantin, gluconat de zinc, îndulcitori sucraloză, sulfat de mangan, citrat de cupru, seleniu.

Nu este potrivit pentru femei gravide și care alăptează. Nu este potrivit pentru copii și persoane, care iau medicamente anticoagulante (anticoagulanți). Fără gluten. Fără lactoză. Potrivit pentru diabetici.

Dozaj: Băutura: A se bea zilnic un pliculeț (15g) cu 200ml de apă.

Pachet: Vita Chondrocurma ®plus Drink, 20 pliculețe, MS / NR. 1207/2019

Informații suplimentare

Greutate 0.25 kg
Brand