Descriere

✔ Complex de substanțe active pentru piele

✔ Colagen hidrolizat, acid hialuronic, astaxanthin și licopen

✔ Complex amplificator de energie Astaxanthin,Q10 și Vitamina C

✔ Țesut conjunctiv complex

✔ Colagen hidrolizat, Vitamina C și glucozamină

✔ Gust, conformitate și compatibilitate excelente

 

Descriere: Supliment alimentar. Pudră solubilă cu colagen hidrolizat, glucozamină, coenzima Q10, astaxanthin, licopen, vitaminele C, D, E, biotină și mangan. Cu îndulcitor și gust de portocale.

Vitamina C: Contribuie la formarea colagenului normal pentru funcționarea normală a pielii. Ajută la protejarea celulelor de stresul oxidării. Contribuie la reducerea oboselii și epuizării.

Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitamina D: Contribuie la menținerea funcțiilor normale ale mușchilor. Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Contribuie la menținerea oaselor normale. Vitamina E: Ajută la protejarea celulelor de stresul oxidării. Biotina: Contribuie la menținerea unui aspect normal părului. Contribuie la menținerea unui aspect normal al pielii. Mangan: Contribuie la formarea normală a țesutului conjunctiv. Contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidării.

Ingrediente: Colagen hidrolizat (79 %), sulfat de glucozamină de sodiu de la crustacee, agent de sulfurare al acidului citric, agent de îngroșare caragenină (polizaharidă de la alge), vitamine (vitamina C, vitamina E, biotină, vitamina D), coenzima Q10, aromă, pudră de portocale, astaxanthin, acid hialuronic, licopen, dulceață sucraloză, sulfat de mangan. Fără zahăr. Fără gluten.

Instrucțiuni de utilizare: 1 pachet (14g) pe zi cu 200 ml de apă.

Informații suplimentare

Greutate 0.25 kg
Brand