Warning: The magic method WC_Gateway_Simplify_Commerce_Loader::__wakeup() must have public visibility in /home/busines4/dmb-accessories.com/wp-content/plugins/woocommerce-simplify-payment-gateway-plugin-master/woocommerce-simplify-payment-gateway.php on line 71
DMB Accessories

Politica de Retur

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

1. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă ambalaje deteriorate.

2. Cumparatorul, pentru a-si exercita dreptul de retragere(retur), trebuie sa informeze expres la urmatoarele date de contact: contact@dmb-accessories.com si/sau la telefon …

3. In cazurile de neconcordanta intre produsele livrate si comanda, cheltuielile de returnare vor fi suportate de noi.

4. Returul comenzii se va face pe adresa: Bld. 3 August 1919, nr. 2, Timișoara (Fostul Cinematograf Apollo) in termen de maxim 14 zile.

5. Cumparatorul va primi contravaloarea returului prin transfer bancar in termen de 30 de zile.

ro_RORomână
Select your currency
EUR Euro